Update

Heeft u het gezien? De nieuwe haven van Zevenbergen krijgt steeds meer vorm! Benieuwd hoe het werk ervoor staat? En wat er in de komende maanden gebeurt? Op dinsdagavond 9 juni organiseerden we voor uw vragen een Live Update. Gewoon vanuit huis. 

Gezamenlijke presentaties en vragen
We begonnen de Live Update met een kort welkom door de wethouders Désirée Brummans en Danny Dingemans. Vervolgens gaven de Aannemerscombinatie en de gemeente een korte terugblik: waar staan we nu? Daarna stonden we stil bij wat er op de korte termijn (komende weken en maanden) gaat gebeuren. Denk aan de werkzaamheden en het verkeer. Tot slot keken we vooruit naar het eindbeeld: wat is wanneer klaar? Na deze gezamenlijke presentatie boden we u gelegenheid om live een aantal vragen te stellen via Whatsapp. Op het meest bekeken moment waren er maar liefst 122 mensen aan het kijken! U kunt de uitzending hier terugkijken. 

Na afloop van dit gezamenlijke deel konden mensen één op één vragen stellen in 3 verschillende "kamers" via videobelprogramma Teams: Verkeer, Techniek en Omgeving. Dit deel is niet opgenomen.