Reserveer 9 juni voor Live update

Reserveer 9 juni voor Live update

Heeft u het gezien? De nieuwe haven van Zevenbergen krijgt steeds meer vorm! Benieuwd hoe het werk ervoor staat? En wat er in de komende maanden gebeurt? Volg dan op dinsdagavond 9 juni om 19 uur de Live Update. Gewoon vanuit huis, via YouTube: https://youtu.be/xo13OXAVHf4 of op deze pagina.  Heeft u vragen? Die stelt u tijdens de Live Update aan het projectteam via WhatsApp. 

Eerste deel: gezamenlijke presentaties en vragen
We beginnen de Live Update met een kort welkom door de wethouders Désirée Brummans en Danny Dingemans. Vervolgens geven de Aannemerscombinatie en de gemeente een korte terugblik: waar staan we nu? Daarna staan we stil bij wat er op de korte termijn (komende weken en maanden) gaat gebeuren. Denk aan de werkzaamheden en het verkeer. Tot slot kijken we vooruit naar het eindbeeld: wat is wanneer klaar? Na deze gezamenlijke presentatie bieden we u gelegenheid om een aantal vragen te stellen via Whatsapp. 

Tweede deel: één op één vragen stellen
In het tweede deel kunt u meer gedetailleerde vragen één op één stellen aan mensen van de Aannemerscombinatie en de gemeente. Dit kan gaan over de onderwerpen Verkeer, Techniek en Omgeving. Hoe dit in z'n werk gaat, hoort u in het eerste deel van de Live Update. Zorg daarom dat u dit vanaf 19.00 uur volgt. 

Opname
Het eerste deel van het Live Event zal worden opgenomen, zodat u het ook later nog eens rustig kunt terugkijken. 

Bekijk alle nieuws