Einde aan succesvolle brei-actie Zevenbergse haven

Einde aan succesvolle brei-actie Zevenbergse haven

Het was een wollige toestand aan de haven, de afgelopen maanden. Maar liefst 1338 bollen breigaren deelde het haven-projectteam uit aan enthousiaste brei- en haakliefhebbers.

Een vrolijk gekleurde carnavalssjaal om het bouwterrein van de haven, dat was het idee van Marlene Godschalk, die zelf aan de Noordhaven woont. De brei- en haakactie bleek een schot in de roos. Het rode, witte, gele en groene garen was niet aan te slepen.

Ruim 322 kilometer garen verder is de wolvoorraad bijna uitgeput. Hoeveel sjaals dat heeft opgeleverd, zal blijken op 19 februari, de woensdag voor carnaval. Dan breien we om 14 uur officieel een vrolijk einde aan de actie.

Heeft u zelf sjaals gemaakt? Breng ze die woensdag 19 februari om 14 uur naar de Zevenbergse Markt, het grote plein tussen de kerken. Haak gerust uw niet-breiende familie en vrienden aan: iedereen is welkom! Samen maken we een feestje van het ophangen van de sjaals, met muziek en een drankje.

Einde aan succesvolle brei-actie Zevenbergse haven 


Kunt u 19 februari niet naar de Markt komen? Geef uw sjaal(s) dan aan iemand anders mee. Is dat geen optie, dan kunt u ze in de komende weken afgeven bij het Informatiecentrum aan de Zuidhaven 43.

Bekijk alle nieuws