Denk mee over het centrum

Denk mee over het centrum

Hoe houden we het centrum van Zevenbergen levendig en bruisend als de werkzaamheden straks van start gaan? Heeft u hier ideeën over en wilt u hier samen met de gemeente en de aannemer over meedenken? Meld u dan voor 1 september aan voor het Centrumteam. Het Centrumteam is een groep bewoners en ondernemers uit het centrum van Zevenbergen, die meedenken over de sfeer in het centrum, en die aangeven wat goed gaat en wat beter kan in de communicatie rondom de werkzaamheden. Hiervoor komt de groep één keer in de twee maanden bij elkaar.

Het Centrumteam bestaat uit maximaal 10 mensen, waarbij wordt gelet op een zo breed mogelijke vertegenwoordiging van zowel bewoners als ondernemers. Om die reden maken de gemeente en de aannemer, wanneer nodig, samen een selectie uit de aanmeldingen. Namens de gemeente zijn bij de bijeenkomsten aanwezig de centrummanager en de communicatieadviseur. Namens de aannemer is de omgevingsmanager en/of de havenmeester aanwezig.

Aanmelden voor het Centrumteam kan tot 1 september via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stuur hierbij uw naam en adres mee, en of u zich aanmeldt als bewoner of ondernemer.

Bekijk alle nieuws