December is feestmaand

December is feestmaand

De feestmaand is in aantocht en dat betekent volop sfeer en gezelligheid in Zevenbergen! Diverse ondernemers zetten zich extra in en dat loont in een tal van leuke activiteiten. Er staat een uitgebreid programma klaar, hieronder staan de meest bijzondere activiteiten op een rij:

 • Winter Wonder Event
  Op zondag 11 december vindt het allereerste Winter Wonder Event plaats bij Plein77, de initiatiefnemer van dit event. Samen met diverse lokale ondernemers slaan zij de handen ineen voor een mooi programma. Tussen 13.00 en 17.00 uur is er voor ieder wat wils: bekijk de diverse modeshows, laat je nagels lakken, doe een fotoshoot of geniet van een lekkere kop soep en homemade tosti’s. Klik hier voor meer informatie.

 • Living in a box
  Voor de 5de keer op rij keert Living in a Box in het weekend van 16, 17 en 18 december terug in Zevenbergen. Dit is een benefietactie ten behoeve van 3FM’s Serious Request en heeft als doel een prachtig bedrag op te halen voor dit goede doel. Rondom Living in a Box zijn er diverse acties, een loterij met fantastische prijzen en kun je uiteraard muziek aanvragen bij het glazenhuis en bij Cafe Proost en Cafe Bij Dennis. Kijk voor meer informatie op de website en facebook.

 • Koopzondag
  Een perfecte gelegenheid voor de kerstinkopen is de koopzondag op 18 december. Vele winkels in Zevenbergen openen hiervoor speciaal de deuren en is er live-muziek bij De Bakkerij. Bekijk hier het overzicht van de deelnemende winkels.

 • Merry X-mas in Concert
  Op vrijdagavond 23 december vindt er een kerstconcert plaats in de NH kerk van Zevenbergen. Het belooft een zeer afwisselend programma van traditionele en eigentijdse muziek te worden. Inloop is vanaf 19.30 uur en het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Primera/Nagtzaam in Zevenbergen of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en www.ruimteorkest.nl.

 • Kerstexpo
  Van 25 tot 30 december vindt in Theater de Schuur voor de 45ste keer de traditionele kerstexpositie plaats. Een bijzondere editie met vele extra’s! Er komt een feestelijke opening, is iedere dag levende muziek en de toegang is gratis. Klik hier voor meer informatie.

Bekijk de volledige agenda op de website van de Ondernemersvereniging Zevenbergen.

Bekijk alle nieuws