Aantrekkelijker centrum dankzij supermarkt

Met een tweede supermarkt komt er meer winkelend publiek en daarmee meer levendigheid in het centrum. Voor deze supermarkt met appartementen daarboven wordt gedacht aan de locatie die wordt begrensd door de Molenstaat, Doelstraat en de Markt. Door het nieuwe complex ontstaat er meer binding met de Markt en een mooi compact rondje voor het winkelend publiek. 

Molenstraat
Molenstraat

Na een bezoek aan het terras op weg naar huis nog even snel een boodschap doen.

Molenstraat

Het rondje compleet

Uit onderzoek is gebleken dat met de komst van een tweede supermarkt het centrum van Zevenbergen nog aantrekkelijker wordt voor het winkelend publiek.

Het rondje compleet

Centraal wonen

Hier komt een appartementencomplex met onderin een parkeergarage. De bewoners van de appartementen zullen deels uitkijken over de sfeervolle, opnieuw ingerichte Markt.

Centraal wonen

Nieuwsberichten Molenstraat

  • Groen licht voor project Molenstraat

    De gemeente Moerdijk kan van start met de ontwikkeling van het gebied tussen de Molenstraat, Markt en Doelstraat in Zevenbergen. Alle panden zijn in bezit van de gemeente en vandaag verwierp de Raad van State het beroepschrift dat was ingediend tegen de wijziging van het bestemmingsplan. Wethouders Thomas Zwiers en Désirée Brummans, beiden betrokken bij het Zevenbergse centrumplan, zijn verheugd. “Het was een traject van de lange adem, maar nu kunnen we aan de slag.”

    Bekijk berichten in: Algemeen, Molenstraat of alle nieuws