Aantrekkelijker centrum dankzij supermarkt

Met een tweede supermarkt komt er meer winkelend publiek en daarmee meer levendigheid in het centrum. Voor deze supermarkt met appartementen daarboven wordt gedacht aan de locatie die wordt begrensd door de Molenstaat, Doelstraat en de Markt. Door het nieuwe complex ontstaat er meer binding met de Markt en een mooi compact rondje voor het winkelend publiek. 

Molenstraat
Molenstraat

Na een bezoek aan het terras op weg naar huis nog even snel een boodschap doen.

Molenstraat

Het rondje compleet

Uit onderzoek is gebleken dat met de komst van een tweede supermarkt het centrum van Zevenbergen nog aantrekkelijker wordt voor het winkelend publiek.

Het rondje compleet

Centraal wonen

Hier komt een appartementencomplex met onderin een parkeergarage. De bewoners van de appartementen zullen deels uitkijken over de sfeervolle, opnieuw ingerichte Markt.

Centraal wonen

Nieuwsberichten Molenstraat

  • Informatiecentrum Zuidhaven 43 geopend

    Het nieuwe informatiecentrum voor de Centrumontwikkeling Zevenbergen is geopend! De nieuwe locatie is de Zuidhaven 43. Bezoekers zijn hier iedere donderdag van harte welkom tussen 10.00 en 12.00 uur. Naast de reguliere openingstijden is het mogelijk om op afspraak langs te komen, te maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..