Winkels en woningen blijven bereikbaar

De heropening van de haven is een mooi, maar ook ingrijpend project. De haven wordt zoveel mogelijk in delen aangepakt. De gemeente spant zich maximaal in om de winkels en woningen tijdens de werkzaamheden bereikbaar te houden. Samen met ondernemers wordt gezocht naar mogelijkheden om het centrum ook in deze fase aantrekkelijk te houden. Daarom zijn eerst de extra parkeerplaatsen in de Kasteeltuin gemaakt.

Bereikbaarheid

Informatievoorziening

Op deze website is voor iedereen 24/7 de actuele bereikbaarheid te zien. Ook verschijnt er een speciale rubriek in De Moerdijkse Bode met actualiteiten en achtergronden. Winkeliers en bewoners aan de haven krijgen tijdig bewonersbrieven of bijeenkomsten om hen te informeren over de komende wijzigingen. En natuurlijk kunt u altijd even binnenlopen in het Informatiecentrum. 

Vanuit de aannemerscombinatie is er ook een contactpersoon voor bewoners en ondernemers aan de haven: Ruben Herregodts. Wanneer de werkzaamheden op straat beginnen, komt er bovendien vanuit de aannemer een zogeheten Havenmeester. Die loopt dagelijks bij de bouwplaats rond en kunt u aanspreken voor vragen. 

Bereikbaarheid