De Bouwcombinatie

De Combinatie Colijn/Rasenberg/Van den Herik heeft opdracht gekregen voor het heropenen van de Roode Vaart en de herinrichting van de markt in Zevenbergen. Elk van de drie partijen in de combinatie heeft zijn eigen expertise die van grote meerwaarde is voor een succesvolle realisatie van het project. Colijn Beton en Waterbouw is een zogenoemde ‘droge waterbouwer’. Dit betekent dat zij onder andere gespecialiseerd is in de bouw van de 1200 meter aan kademuren en het bouwen van bruggen. Rasenberg Infra verzorgt vanuit haar infrastructurele expertise de aanleg van de riolen, straten en de verdere inrichting van het gebied. Beide partijen hebben ervaring met een vergelijkbaar project, namelijk het heropenen van de haven in het centrum van Breda. Tot slot is Van den Herik-Sliedrecht als waterbouwer verantwoordelijk voor de ontgraving van het haventracé en het opsporen van conventionele explosieven.

Voor meer informatie over de drie aannemers kunt u terecht op hun websites:

Voor specifieke werkzaamheden of controles wordt ook samengewerkt met andere partijen. Zo verricht het bedrijf 4Risk de bouwkundige opnames van de panden langs de haven en Markt. 

De BouwApp

Download de BouwApp op uw smartphone of tablet voor actuele informatie over de werkzaamheden. U vindt de app in de Appstore of Playstore op uw telefoon. In De BouwApp kunt u ook aangeven dat u pushberichten ontvangt als er nieuwe werkzaamheden zijn op het project.

Aannemer

Contact met de aannemer

Omgevingsmanager

Centraal aanspreekpunt voor u is de omgevingsmanager Ruben Herregodts. Hij verzorgt de bouwcommunicatie, coördineert de vergunningsaanvragen en behandelt klachten en schademeldingen vanuit de omgeving. Wanneer u een klacht heeft of wilt melden dat er schade bij u ontstaat als gevolg van de werkzaamheden, kunt u contact met Ruben Herregodts opnemen via het 06-10214026 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als omgevingsmanager zal hij uw klacht afhandelen en bij het ontstaan van schade actie ondernemen om de schadeoorzaak - voor zover mogelijk -  te verhelpen.

Let op: voor de verdere afhandeling van uw schade, ter verkrijging van schadevergoeding, dient u zich te wenden tot het schadeloket van de gemeente.  

Vanaf oktober: inloopspreekuur in informatiecentrum
In het informatiecentrum aan de Zuidhaven 43 kunt u nu al elke donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur terecht voor vragen, klachten en meldingen van schade.
Vanaf oktober 2018 houdt de omgevingsmanager hier bovendien wekelijks een inloopspreekuur. 

Aannemer

Contact met de aannemer

Havenmeester

Op het werkterrein loopt straks ook een duidelijk herkenbare functionaris rond: de havenmeester. Bij de havenmeester kunt u terecht voor diverse praktische zaken en problemen. Denk bijvoorbeeld aan het rechtzetten van een omgewaaid bouwhek, het laten verplaatsen van een vrachtwagen die in de weg staat, het melden van onveilige situaties, hulp bij het laden en lossen etc. De havenmeester is straks duidelijk herkenbaar en hij zal telefonisch voor u bereikbaar zijn.

Aannemer