Informatiecentrum

Het Informatiecentrum over Centrumontwikkeling Zevenbergen aan de Zuidhaven 43 is open op maandag t/m donderdag van 10 tot 15 uur. U kunt ook op afspraak langskomen; stuur daarvoor een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contact

Informatievoorziening

Op deze website vindt u de actuele ontwikkelingen. Daarnaast verschijnt er een speciale rubriek in De Moerdijkse Bode. Direct belanghebbenden krijgen tijdig bewonersbrieven en uitnodigingen voor informatiebijeenkomsten. Wilt u niets missen, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief Centrumontwikkeling met nieuws over alle deelgebieden. U kunt zich op elk gewenst moment weer uitschrijven.

 

 

Contact

Centrummanager

Remmert Slagter is Centrummanager van Zevenbergen. De Centrummanager is tijdens de werkzaamheden aan de haven en de Markt het aanspreekpunt van de gemeente voor bewoners, ondernemers en bezoekers van het Zevenbergse centrum. Remmert is van maandag tot en met donderdag aan het werk in het Informatiecentrum aan de Zuidhaven 43. Daarnaast is hij bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en telefoonnummer (06) 53 60 26 36.

Contact