Informatiecentrum

Loop eens binnen bij het Informatiecentrum over de Centrumontwikkeling aan de Zuidhaven 43. Elke donderdag open van 10.00 tot 12:00 uur. Naast de reguliere openingstijden is het mogelijk om op afspraak langs te komen, te maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt er terecht voor vragen, kaarten, brochures én een bijzonder gedetailleerde maquette van de centrumontwikkeling.

Contact

Informatievoorziening

Op deze website vindt u de actuele ontwikkelingen. Daarnaast verschijnt er een speciale rubriek in De Moerdijkse Bode. Direct belanghebbenden krijgen tijdig bewonersbrieven en uitnodigingen voor informatiebijeenkomsten. Wilt u niets missen, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief Centrumontwikkeling met nieuws over alle deelgebieden. U kunt zich op elk gewenst moment weer uitschrijven.

 

 

Contact

Centrummanager

Voor praktische zaken loopt dagelijks de Havenmeester van de uitvoerder rond, maar natuurlijk moet u ook rechtstreeks bij de gemeente terecht kunnen. De Centrummanager van de gemeente is Daphne Barnas. Zij stuurt de aannemer aan en bewaakt de belangen van bewoners en ondernemers. Daphne is regelmatig te vinden in het Informatiecentrum aan de Zuidhaven 43. Daarnaast is zij bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en telefoonnummer 06 53 72 45 53.

Contact