Meedenken

De gemeente Moerdijk wil graag dat omwonenden en ondernemers meedenken over de heropening van de haven. Hiervoor worden meerdere bijeenkomsten georganiseerd, waarvoor u wordt uitgenodigd wanneer u zich abonneert op de nieuwsbrief. Een aantal beslissingen staat al vast, zoals de heropening zelf en de verhuizing van de weekmarkt. Er blijven nog tal van onderwerpen over waarbij uw mening of suggestie van harte welkom is. Bijvoorbeeld over:

Herinrichting openbare ruimte
Hoe denkt u over de inrichting van de kades? Zijn er regelingen nodig om het parkeren voor bewoners en voor klanten goed op te lossen? Waar is er plek voor bankjes langs het water? Hoe regelen we het afval?

Een aantrekkelijk centrum, ook tijdens de werkzaamheden
De gemeente begrijpt heel goed dat we met elkaar een moeilijk periode tegemoet gaan, voordat we kunnen genieten van de sfeervolle haven. Toch zijn er voorbeelden genoeg van winkelgebieden die met bijzondere acties en creatieve maatregelen de verbouwing wisten door te komen. Heeft u een goed idee voor een tijdelijk evenement? Of een (kortings)actie om klanten te trekken?

Bereikbaarheid
Hoe kunnen we winkeliers helpen om hun klanten goed te informeren over de actuele werkzaamheden? Waar heeft u als bewoner behoefte aan? Kortom, hoe zorgen we voor een optimale bereikbaarheid tijdens werkzaamheden?

Meedenken

Blijf op de hoogte

De heropening en herinrichting van de haven maakt deel uit van de Centrumontwikkeling Zevenbergen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief Centrumontwikkeling met nieuws over alle deelgebieden. U kunt zich op elk gewenst moment weer uitschrijven.

Meedenken